lauantai 28. helmikuuta 2015

Faalunin lauantai toivoa täynnä

Lauantai antoi viitteitä Suomen suurista toiveista. Hiihdossa ja yhdistetyssä tuli hieno neljäs sija. Tästä on hyvä jatkaa kohti Salpauselän kisoja. Kotikisat ovat aina kotikisat ja pääasiana osanotto, hyvä fiilis ja isot katsojaluvut. Tuoko tämä tulos lisää katsojia ? Vaikea sanoa, ehkä ei. Mutta kenties yhdistetyn huippukaksikko Härtull ja Herola saavat massat liikkeelle maakunnista.

Mäkimiehet olivat myös mäessä. Hyppäämässä.

Onneksi tämäkin päivä meni ohi. Katsoja voi alkaa odottamaan huomista ja sen jälkeen ensi viikkoa. Silloin voi taas alkaa odottamaan menestystä ja uusia kisoja.

Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori-Aho-Petäjä-Petäjäniemi-Rehunen-Holkeri-Sundberg toteaa, että nyt otetaan rauhallisesti ja sitten katsotaan kevään aikana uutta strategista näkökulmaa." Valmentajat ovat kovin väsyneitä, kun he joutuvat tekemään kaikkea. Meillä ei ole resursseja ja he joutuvat tekemään kaikkea. Tämä on aikamoinen sekametelisoppa. On selvää, että se kokemus mikä meillä on, on saatava mukaan. Muuten keskiEurooppa jyllää ja sitä me ei voida hyväksyä. Urheilijatkin väsyvät kun valmentajat väsyvät ja minuakin on alkanut väsyttämään."

Ei muuta kun lepäämään ja sen jälkeen selittämään. Siinähän me olemme mestareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti