tiistai 17. helmikuuta 2015

Autoilijan lumityöt

Pitkin talvea on taas saanut tehdä lumitöitä auton päältä ja ympäriltä. Jostain kumman syystä lunta tulee aina ennen kuin autolla pitäisi lähteä ajamaan. Toisaalta pieni liikunta ei ole pahitteeksi8 ja yleensä auto on lähtenyt suht´koht mukavasti liikkeelle aherruksen jälkeen.

Toista on isojen autoliikkeiden pihoilla. Kukahan poistaa lumikököt vaihtoautoliikkeen pihan autoista ? Jos minulla alkaa pulssi lämmetä yhden auton kanssa, miten on autoliikkeen kanssa. Pihalla saattaa olla pari-kolmekymmentä autoa. Jos ne ovat lumen alla, kukaan ei tule ostamaan niitä. Ei edes katselemaan. Jos joka yö sataa lunta, jonkun ahkeran työntekijän pitää raaputella lumia ja jäitä pois kärryjen katoilta, tuulilaseista ja ympäriltä. Vaihtoautoja tusdkin kannattaa seisottaa pitkin talvea lukikasan alla. Vai menevätkö autot kaupaksi vain keväisin ja kesäisin ?

Ensi kerralla kun jyystän lunta ja jäätä autoni päältä, muistan tämän. Minulla on vain tämä yksi ajopeli. Jotkut muut saavat jynssäillä ison määrä autoja ja vielä monena päivänä peräkkäin. Olen siis onnenpekka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti