lauantai 20. heinäkuuta 2013

Viikon 29 syyllinen

Menneen viikon syyllinen on ministeri Päivi Räsänen. Hänen syytähän ovat kaikki maailman ongelmat, synnit ja viat. Me muut pääsemme helpommalla. Päivi on eräänlainen viikon sijaiskärsijä eli Jeesus. Hänen kannettavakseen jää kaikki maailman pulmat kuten kirkon ja valtion liitto, sisäasiainministeriön tehtäviin kuuluvat kirkolliset asiat, ilmaston lämpeneminen ja Nokian irtisanomiset Oulussa. Pahin synti on omien mielipiteiden esittäminen. Ministerivalassa ministerit lupaavat puhua valtion mantraa eikä omia mielipiteitään. Tämä on todella paha teko. Tässä tuomio:

1. Kristillisdemaripuolue lopetetaan yhteiskunnnan kannalta vaarallisena puolueena. Kansalaiset luulevat, että kristillisdemareiden puheet tulevat suoraan Raamatusta. Tai vielä korkeammalta taholta.

2. Päivi Räsäsen ministeriaikana kirkollisasiat siirretään kulttuuriministeri Arhinmäelle. Hän ymmärtää kirkon kulttuurillisen ja urheilullisen arvon. Sitäpaitsi ex-Arkkipiispa Johan Viksröm pelasi aikoinaan futista Putinin kanssa. Tosin se ei liity tähän millään tavalla.

3. Ministeri Räsänen joutuu vannomaan tv:ssä uuden ministerivalan sen jälkeen hänen suunsa pestään saippualla ja lopuksi hän joutuu pyytämään kaikilta kansalaisilta erikseen anteeksi pahoja puheitaan (sitä, että Herran sana on menee lakien edelle).

4. Ministeri Räsäsen tehtäväksi sisäministerinä tulee pelkästään poliisi, liikkuva poliisi (siihen asti, kun se liitetään paikallispoliisiin), salainen poliisi, turvallisuuspoliisi, liikennepoliisi, passipoliisi, peltipoliisi, sotilaspoliisi, ratsupoliisi, moottoripyöräpoliisi, rokkipoliisi (ai, mikä se on ? Rokkipoliisi valvoo ja estää huonojen rokkibiisien soittamisen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti