sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Porkkanapannukakku

Sarjassamme kaiken maailman pannarit, esitellään porkkanapannari. Tarvitaan pannaritaikina eli maitoa, kananmunaa, vehnäjauhoja, suolaa ja sokeria. Taikinaan raastetaan yksi porkkana. Pannulla paistetaan kevyesti palaset valkosipulia, sipulia, inkivääriä ja chiliä. Annetaan juuresten jäähtyä ja lisätään ne sen jälkeen taikinaan. Annetaan taikinan turvota puoli tuntia. Levitetään pellille ja paistetaan parissa sadassa asteessa reilu puoli tuntia. Annetaan levätä ja jäähtyä vartti. Leikataan sopivan kokoisiksi annospaloiksi.

Tässä on mukavasti makua ja jos pitää tulisesta pannarista voi laittaa chilinpalan siemenineen. Pannari tarjotaan vihreän salaatin ja kivennäisveden kanssa. Pannaripalalle voi leikata mehevän juustopalan.

Pannari on parasta tuoreena. Se ei yleensä parane vanhetessaan vaan kuivettuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti