tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kirkkoon kuuluvien kunnat

Tilastojen mukaan Päivi Räsänen ei ole onnistunut karkoittamaan vielä kaikkia kansalaisia kirkosta. Suomessa on lukuisia kuntia, joissa kirkkoon kuulutaan tunnollisesti. Näin on marjat ja pulinat pois. Näissä kunnissa ihmiset voivat hyvin. He jättävät median kotkotukset omaan arvoonsa ja kunnioittavat elämän perusarvoja. Aivan kuten suuressa puolu..,eikun erään pienehkön puolueen ohjelmassa neuvotaan.

Jos sinua ottaa pannuun ministeri Räsäsen parjaus, uskonnollisten arvojen hämärtyminen sun muut parisuhdekiemurat, kannattaa muuttaa joihinkin näistä kunnista:
Kinnula (94,7 % kuuluu kirkkoon)
Reisjärvi
Perho
Ranua
Jalasjärvi
Alavieska
Sievi
Lumijoki
Jämijärvi
Puolanka (92,3 % kuuluu kirkkoon)

Mikäli olet toisen uskonnon pauloissa, et usko mihinkään (edes itseesi) tai olet kiukustunut nykyisen evlutkirkon toimintaan, kannattaa suunnata isoihin kaupunkeihin. Siellä on tunnetusti rietasta elämänmenoa, pakanallisia ihmisiä ja kristillisistä arvoista piittaamattömiä kansalaisia. Eikä ole ihme, että varsinainen pesäpaikka on meidän pääkaupunkimme. Seuraavassa kymmenen kärki jumalattomien osalta:
Helsinki (59,2 % kuuluu kirkkoon)
Vantaa
Kaskinen (? onkohan kaikki merimiehiä ?)
Espoo
Inari (ei ihme, siellähän joikhatahan ja juodaan viinaa kaiken aikaa)
Tampere
Kerava
Turku
Kotka
Lahti (72 % kuuluu kirkkoon)

Mitä tästä voi päätellä ? Nyt lähetystyön kohdetta on syytä muuttaa. Enää ei kannata lähettää työntekijöitä Ambomaalle, Papua-Uusi Guineaan, Nepaliin tai Indonesiaan. Nyt katse kohti pääkaupunkiseutua, Tamperetta ja Turkua. Myös Kaskisiin voisi lähettää vaikka yhden homoparin. On turhaa haaskata voimavaroja kaukomaille, kun omassa keittiössä kerran vuotaa. Myöskin kristillisdemokraattisen puolueen kannattaa keskittyä hallituksen sijaan kunnallispolitiikkaan varsinkin näissä fanikunnissa. Siellähän se perusvoima jyllää ja puolueuskollisuus kytee. Kannattaisi perustaa nyt ainakin Kinnulan, Reisjärven ja Perhon kristillisdemokraattiset puolueosastot ! Ellei niitä vielä ole.
Fanitus kannattaa aina ottaa vakavasti (Jääkiekkoseura Jokereiden sananparsi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti