sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Valitut Palat

- onhan tämä Jorma ?
- joo, olen
- nyt olisi tarjolla todella mielenkiintoista luettavaa. Koska oletkin jo ollut meidän lehtiyhtiön yhteistyökumppani, me voidaan hyvittää kaikki entiset lehtitilaukset ja saat aivan huippuedullisesti loppuvuoden Valitut Palat kotiisi. Meillähän on nyt hyvää luettavaa tarjota sinulle eikä tämä ole hinnalla pilattu. Voin luvata tähän päälle vielä kolmenkympin arvoisen kotityökalusarjan. Koko tämä paketti loppuvuodeksi sinulle eli joka kuukausi tulee monipuolista luettavaa. Pystyn nyt lupaamaan, siis kuten jo sanoin sinulle tämän tarjouksen, joka perustuu tähän aikaisempien lehtitilausten hyvitykseen eli maksat vaivaiset 3 euroa kuukaudessa ja saat mahtavan lukupaketin Valituista Paloista. Eiköhän, Jorma, laiteta tämä sinulle tulemaan heti tästä päivästä alkaen ?
- en haluu tilata
- sinulle on varmasti tuttu lehti tämä Valitut Palat. Siinä on mielenkiintoisia tarinoita ja dokumenttejä hyvin monelta elämänalueelta. Eikä maksa juuri mitään. Kolme euroa on aika pieni summa, ajatellaanpa vaikka mitä tahansa asiaa, niin kolme euroa on oikeastaan ihan pikkujuttu, vai mitä ? Ja nyt on myös luettavaa paljon. Sivuja on mahtavasti ja monet ammattilaiset asiantuntijat kirjoittavat kiinnostavia artikkeleita. Aiheet kertovat monenlaisista elämän asioita ja myös tieteellistä luettavaa löytyy niistä kiinnostuneille. Viihdettä unohtamatta. Joten haluat varmasti tämän lehden kotiisi ?
- en halua Valittuja Paloja !
- tämä on ilmestynyt Suomessa jo kymmeniä vuosia ja lukijoistakin on valtaisa määrä. Huomasit varmaan myös tämän lisätarjouksen josta äsken mainitsin. Kolmenkymmenen euron arvoinen lukijalahja eli jokakodin työkalusarja kaupan päälle. Koko paketti, siis huomioiden sinun aikaisemmat lehtitilausten bonuksena, koko paketti maksaa 3 euroa ja kuukaudessa se on lähes ilmainen. Näin edullista tarjousta on vaikea löytää mistään. Eli laitanko tilauksen sinulle, Jorma ?
- lapsuuteni kotiin tuli Valitut Palat. Minusta se on huono lehti !
- Jo tämä työkalusarja on kolmenkympin arvoinen, joten voit lukea Valittuja Paloja ihan miten haluat. Voit ajatella, että työkalusarja ja lehti, joka on oikeastaan aikakauslehden ja tiedelehden yhdistelmä, on lahja sinulle ja kiitos siitä yhteistyöstä, jota olet tehnyt lehtiyhtiömme kanssa. Näitä tarjouksia tarjotaan vain meidän pitkäaikaisille asiakkaille ja sinä olet nyt erityisasemassa. Näin pienellä vaivalla saat mukavaa viihdykettä ja hyödyllistä asiaa ja tavaroita. Mitäs sanot, laitetaanko paketti tulemaa ?
- en tilaa !
- no, toivottelen sitten hyvää illanjatkoa ja kevättä
- samoin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti