keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tampere paras asuinkaupunki

Kolmannes suomalaisita haluaisi muuttaa Tampereelle. Se on noin 1,8 miljoonaa ihmistä. Määrä on niin suuri, että kaupunginhallitus on päättänyt tehdä jonotuskriteerit. Ensimmäiseen luokkaan pääsevät alle kolmikymppiset yli 100.000 €/ kuukaudessa ansaitsevat sinkut. Toiseen ryhmään kuuluvat NHL: ja KHL: mestaruuden voittaneen aktiivikiekkoilijat tai valmentajat. Heidän ehtojaan on tietty sopimus paikallisen seuran kanssa. Kolmanteen ryhmää jäävät kaiki muut.

Teiskosta on alettu kaavoittaa omakotitonttia sadalletuhannelle omakotitalojen ja Pirkanmaan mittaisen kaupungin perustamisesta neuvotellaan kaikkien maakunnan kuntien kanssa. Vuosittain odotetaan noin 50 tuhannen asukkaan muuttoa. Helsingin metroa ei suunnitella enää jatkettavaksi Espooseen vaan Tampereelle. Pikaratikasta luovutaan metron myötä. Helsinki -Tampereen lentoaseman rakennustyöt alkavat kesällä Pirkkalassa. Tapolan uusi mustamakkaratehdas tuottaa kymmenkertaisen määrää mustaa herkkua. Tammelan torille tulee kymmenen uutta Tapolan myyntipistettä.

Manserockin uusimmat nimet ovat pomo Springsteen ja joku B. Dylan. Keskustaan suunniteltu kansi hanke on laajentunut. Nyt puhutaan camp Tampereesta, joka kattaa rautatieaseman ja Aleksanterin kirkon välisen keskusta-alueen. Halliin mahtuu 150.000 katsojaa. ManU:n ja Barsan odotetaan pelaavan championsliigan loppuottelun Tampereella.

On kivaa asua Tampereella !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti