tiistai 24. huhtikuuta 2012

Sain mätkyjä

Jo kolmantena vuotena peräkkäin sain mätkyjä. Melkein tonnin. Syykin on selvä. Olen pienentynyt aina hieman tarjottua veroprosenttia. Räknäilin niin, että saan valtiolta korotonta lainaa vuodeksi. Toisaalta mätkyjen maksaminen on kyllä ketjua puuhaa. Se kysyy kylmänviileätä luonnetta. Sitähän löytyy. Luonnetta tarvitaan, koska eka maksupäivä on joulukuun alussa ja toinen helmikuun alussa. Molempina vuodenaikoina rahalle on muuta käyttöä.

Kuitenkin minulla oli pieni kotitalousvähennys viime vuonna. Se puuttuu veroilmoituksessa. Teetin uudet portaat ja kaiteet. Ne ovat oikein hienot.

Menin nettiin vero.fi sivuille. Ensimmäistä kertaa. Tai olenhan tehnyt näitä veroprosentin muutoksia netissä, mutten koskaan veroilmoituksen muutoksia. Tein muutoksen siellä ja kaikki toimi hyvin. Tekisi mieli sanoa, että toimi kuin junan vessa. Siis hyvin. Ei tarvinnut lähetellä kuoria tai lomakkeita tai liitteitä. Nyt jään odottelemaan tulosta. Toivon, että saisin parin sadan helpotuksen. Se olisi hyvä uutinen. Huono uutinen olisi sateen. Aika näyttää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti