perjantai 21. marraskuuta 2014

Maailman tv-päivä

Tänään vietetään maailman tv-päivää. Tämä tuli varmasti useimmille puskista. On tarpeen esitellä tv-päivän ainoa virallinen ja oikea viettotapa. Maailman tv-katsojien, ohjelmayhtiöiden ja tv-teollisuuden liitto (WTV) on antanut kaikille ihmisille tv-päivän vietto-ohjeet. Tässä ohjeet vapaasti suomennettuna.

1. Pidä rokulia ja aloita telkun katselu heti aamulla, sitten päivällä ja sen jälkeen illalla. Anna lapsillesi ja vaimollesi/miehellesi myös vapaata arjen velvollisuuksista, jotta he voivat liittyä seuraan.

2. Maailman telkkupäivänä kaikki maailman kanavat näkyvät telkustasi, maksulliset ja maksuttomat kaikki tyynni. Voit katsella ohjelmia yhtä hyvin Ulan Batorin telkusta kuin Swasimaan kanaviltakin. Parasta tässä on se, että kaikki ohjelmat telkkupäivänä on tekstitetty myös suomeksi.

3. Mikäli perheessä on useampi televisio, ne kannattaa kasata samaan huoneeseen. Silloin saadaan aikaan yhteisöllisyyttä ja kaikki perheenjäsenet voivat katsella samanaikaisesti useita ohjelmia. Jos telkkuja on vain yksi, kannattaa jakaa kapulankäyttövuorot esimerkiksi tunti/perheenjäsen. näin säilyy aopu ja kaikki kasvavat demokraattisiksi ihmisiksi. Sehän on telkun katselun yhteiskunnallinen tarkoitus.

4. Tämänpäivän ohjelmat ovat vuorovaikutteisia. Kannattaa varata puhelimia ja tietokoneita, joilla voi kommentoida maailman ohjelmia ja ottaa osaa keskusteluihin maailman ihmisten kanssa. Hyvät käytöstavat ja kanssaihmisten mielipiteiden arvostaminen on sivistystä. Sekin on telkun tarkoitus.

5. Ravinto ja uni ovat tärkeitä tv-päivänä. Sohvan sijaan olkkariin on syytä roudata sängyt, jääkaappi ja wc. Näin aikaa ei tuhlaannu joutaviin tukitoimiin. Kaikki on saatavilla ja kaikki tulee nähdyksi. Pienessä asunnossa asuvat voivat vuokrata hotellihuoneen tai isomman asunnon, jossa on tilaa katsella ohjelmia ja kehittyä paremmaksi ihmiseksi.

6. Ennen telkkupäivää kannattaa ostaa riittävän iso televisio. Kuka nyt enää viitsii katsella 40 tuuman kuvaa, kun saatavana on sadan tuuman tai jopa seinän kokoisia näyttöjä. Rahapulassa elävien ja köyhien ihmisten kannattaa myydä varastossa olevaa kamaa huuto.netissä, torissa tai kirpparilla. Pääasia, että pientä tv-ruutua ei tarvitse tirkistellä.

7. Tv-päivä on voimakkaimmin addiktoiva huume, mitä maailman päihdeteollisuus tuntee. Ota vapaata viikoksi eteenpäin telkkupäivästä. Usein toipuminen tästä fantastisesta kokemuksesta vie useita viikkoja. Voit myös varata ajan psykologilta, personal trainerilta, avioliittoneuvojalta, papilta tai poliisilta. On hyvä, jos pystyt kertomaan telkun aiheuttamia todellisia tunteita. Näin sinua voidaan ohjata tasapinoiseen elämään ja hyviin ihmissuhteisiin. Se on televisiopäivän perimmäinen tarkoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti