perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisbroileri

Ruokosokeria 100gr.
thaimaalaista kalakastiketta 1/2 dl,
sipuli,
valkosipulin kynsi,
pala inkivääriä,
pala chiliä
tuoretta korianderia
ripaus suolaa
purkki ananaspaloja,
2 rasiaa broilerinfileitä

Leikkaa sipuli, valkosipuli, inkivääri ja chili pieniksi paloiksi. Laita ruokosokeri pataan levylle, lisää kalakastiketta. Anna kiehua hetki ja lisää sitten vihannespalat. Anna kiehahtaa taas hetki. Lisää broilerinpalat, ananaspalat, suola ja korianderia. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Anna padan kypsyä rauhassa ainakin tunti. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.

En tiedä miltä maistuu, koska ruoka on uunissa. Kohta tiedän. Toivottavasti se on hyvä, koska ruokavieraita on tulossa.





3 kommenttia:

  1. Onnistunut sovellus! Herkullista! Suosittelen kokeilemaan kotikeittiöissä tätä reseptiä. Maha ei tosin vedä tätä herkkua niin paljoa kuin suu haluaisi. Maistaminen siis omalla vastuulla.

    VastaaPoista
  2. Toki kaikki lihat maistuvat hyvältä tällaisen sokerimäärä kanssa. Sovellutus vietnamilaisesta possusta.

    VastaaPoista