keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Asteroidi kävi kylässä

Tarkkaa tietoa asteroidin matkan tarkoituksesta ei ole saatu. Itse asiassa tähtitieteilijät, sosiologit ja tilastotieteilijät ovat asiasta kovin erimielisiä..

Tilastotieteilijät ovat todenneet, että asteroidi teki pienen pysähdyksen maan kohdalla ja maahan astui lukuisa joukko ufoja. Missä ufot tällä hetkellä ovat, sitä ei tiedetä ? Luultavasti ne ovat niinsanottuja mutanttiufoja, jotka pystyvät muuttamaan ulkonäköä tarpeen mukaan ja myös muuttumaan näkymättömiksi. Tämä olisi siis jälleen kerran uusi tutkimusmatka ja havaintojenkeruu maasta. Vahva oletus on, että ufot matkaavat piakkoin kohti kaukaista kotia, mikä se sitten lieneekin. Tilastollisesti on täysin todennäköistä, että ufot vierailevat maassa noin kerran vuosikymmenessä, joillakin seuduilla jopa kerran viikossa ja joiden ihmisten luona päivittäin.

Sosiologien mukaan asia on juuri päinvastoin. Asteroidi parkkeerasi maan tuntumaan ja kävi noutamassa maasta joukon ihmisiä. Muutaman sadan ihmisen vajaus ei tunnu missään. Ihmisasutuksen leviäminen ulkoavaruuteen on perusteltua, koska se luo helpomman tutkimusmahdollisuuden ihmisten toilailuista. Oletuksena kerrotaan, että parhaimmassa tapauksessa maan kaltainen yhteisö täyttää kohta jonkin pienemmän taivaankappaleen. Koska ihmislaji on kohtuullisen nopeasti sikiävää, yksi taivaankappale saadaan muutamassa tuhannessa vuodessa kasvamaan seitsemään miljardiin. Hieman aliravitsemusta ja köyhyttä, niin eiköhän se siitä kasva. Elintasohan on tunnetusti kasvulle myrkkyä. Eriarvoistamisessa ihmiset ovat tunnetusti taitavia.

Tähtitieteilijät ovat tietävinään totuuden. Joka sadasseitsemäskymmeneskolmas vuosi Asteroidi kierää maan ohi ja vilkututtaa maalle. Kyse on lähinnä taivaankappaleen välisestä flirtistä. Koska tähdet ovat aika yksinäisiä omilla kiertoradoillaan, niillä on taipumuksena kosiskella toisiaan. Mitään vakavampaa suhdetta ei tästä synny, mutta pientä jarruttelua ja pahimmillaan hieman kuumia lähteitä. Sehän on sitä tuttua vulkaanista purkausta, joka maastakin lähtee silloin tällöin. Tulivuorenpurkauksista onkin nyt saatu uusinta tietoa ja kaikki näyttää viittaavan pikemminkin tunteisiin kuin mannerlaattojen puristukseen. Voimakas tunnereaktio taivaankappaleiden välillä saattaa synnyttää uusia pienokaisia, josta kasvaa ajan myötä jättiläisiä ja sen jälkeen vanhoja sammuneta tähtiä. Nimetkin ovat lystikkäitä: Elvis, James Dean ja Beatles. Suomalaiset ovat ehdottaneet kyllä Dannyä ja Kirkaa, mutta Charles Aznavour ja Abba ovat menneet edelle. Tiedä häntä pitäisiko eaittää Sibeliusta ja Kekkosta ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti