tiistai 1. marraskuuta 2011

801

Tämä outo luku kuvaa blogikirjoituksien lukumäärän. Aikaa on kulunut vuosi ja viisi kuukautta. Viime aikoina kirjailijansuoneni on ollut vaisumpi tietystä syystä. Aion kuitenkin jatkaa valitsemallani uralla ja parantaa tapani. Ainakin mitä tulee kirjoitusteni hauskuuteen. Luulen nimittäin, että jossakin vaiheessa (ehkä seuraavassa elämässä) perustan oman yrityksen ja alan elämään tällä puuhalla. Saan kolmesataatuhatta ekeä liikevaihtoa vuodessa ja kaikki haluavat lukea blogejani. Kadulla ihmiset puhuvat jutuistani ja nauravat vitseilleni. Itse nauran partaani, kun katselen pankkitilille piirtyviä kuusinumeroisia saldotietoja.

Toinen vaihtoehto on jatkaa harvoin ilmestyviä ja melko totisia kirjoituksia. Samalla voin jatkaa tuntemattomana, mutta onnellisena ihmisenä elämääni. Siinäkin on puolensa.

Nyt tehdään niin, että kansa saa ratkaista. Ne jotka kannattavat edellistä menestyksekästä loppuelämää minulle , äänestävät ykköstä. Ne jotka kannattvat onnellista loppuelämää, äänestävät kakkosta. Katsotaan miten tulevaisuus muovautuu. Tämähän on todellista demokratiaa.

2 kommenttia:

  1. Kannatan tietysti molempia. Onnea ja menestystä sanoo sananlaskukin. Mutta pakon edessä nostan jalustalle kakkosen. Onnea!

    VastaaPoista
  2. Äänestyksessä selvän ääntenenemmistön on saanut toinen vaihtoehto. Jatkan siis onnellista elämääni ja lukijat saavat silloin tällöin tosikkomaisia kirjoitelmia. Kyllä sellainen elämä maistuu makialta.

    VastaaPoista