torstai 28. elokuuta 2014

Puoli selfie


Jos oikein ymmärrän, selfie on itse otettu kuva itsestä jossain ympäristössä. Ympärillä on jotain kiinnostavaa, jossa henkilö on itse paikalla. Kuvassa on kaksi henkilöä. Tässä kuvassa myös ympäristö on piilossa. Tämä kuva onkin puoliselfie. Sen takia kerron mitä taustalla näkyy.

Uima-allasta puhdistetaan hotellialueella. Homma edistyy hitaasti. Altaalla pyörii kyllä ajoittain pari työntekijää, pari pikkupomoa ja muutama iso. mutta valmista ei tule. Kuumuus on kova. Lämpötila lähentelee neljääkymmentä. Altaan ympäristö on aivan tyhjä. Aurinkotuolit odottavat käyttäjäänsä. Kaikki lomalaiset ovat lähteneet jonnekin muualle. Osa porukkaa on jäänyt ilmastoituun huoneeseen. osa porukkaa on mennyt lasten altaalle tai merenrantaan. Taustalla kohoavat kerrostalomaiset hotellitalot. Vihreällä pensasrinteellä on runsaasti punaisia kukkia. Taivas on sininen ja pilvetön.

Kuvan pari, Orientaalin onnelliset, hikoilevat ja nojailevat toisiinsa. Yhteislauluna hoilataan kappaletta "Onnestain on puolet sinun". Kuuma helle tai vatsakipu ei haittaa, koska siihen on totuttu. Onnestain puolet on minun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti