maanantai 4. elokuuta 2014

Julkkisten kokemukset

Iltapäivälehtiä ja aikakauslehtia lukemalla oppii, että julkisuuden henkilöt joutuvat kokemaan elässään asiat huomattavasti voimakkaammin kun men tavisket. Julkimon ero on aina kovin pitkä ja raskas. Julkimoiden syöpä on rankempi kuin muiden. Konkurssit, homeongelmat, huijaukset sun muut koettelevat julkimoita kovalla kädellä. Pieniä etujakin löytyy. Julkkiksen rakastuminen on aina upeaa ja yllättävää. Se on kuin ihme. Avioliitto on onnellinen ja spesiaali. Julkkisten ystävät ovat myös muita parempia, joita ilman elämä olisi tylsää.

Miksiköhän ?

Julkimoksi ei pääse kuin erittäin tiukan seulan läpi. Personal trainerit koulivat julkimot valmiiksi kokemaan suuria asioita. Kun elämän onnettomuudet tai onnet tulevat eteen, he ovat valmiita ottamaan vastaan kaikki koettelemukset. Ei siis kannata ajatella, että julkkisten elämä olisi helppoa. Elämä on voimakasta ja antoisaa, eikä meikäläinen taatelin tallaaja voi sitä ymmärtää. Siksi kait en olekaan julkkis. Minussa ei ole ainesta. Sen takia oma elämäni on tasaista, turvallista ja riskitöntä. Kokemukseni ovat keskivertoja ja onnen hetketkin ovat samoja, joita on kaikilla muillakin.

Nyt Aalto yliopisto on alkanut kouluttamaan julkimoista tohtoreita. Nykyisinhän julkimot ovat voineet pätevöityä ainoastaan perustutkinnolla ja AMK-tutkinnolla. Julkkistohtoreita alkaa valmistua parin vuoden kuluttua, sillä tohtorin arvon saa paitsi väitöskirjalla myös voimakkailla kokemuksilla. Odotettavissa on, että tulevaisuuden julkkikset kokevat vieläkin merkittävimpiä asioita. Köyhä kansa voi eläytyä heidän kauttaan erilaiseen elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti