perjantai 29. elokuuta 2014

Ilmatilaloukkauksien selityksiä

Ulkoministeriö on saanut viime viikkojen ilmatilaloukkauksista selityksiä naapurimaasta. Julkaisemme selitykset vapaasti käännettyinä. Sanavalintojen virhemarginaali on mahdollinen tai todennäköinen.

1. Joku oli laittanut yksityiskoneen reittikartat sotilaskoneeseen. Arvaan kyllä kuka se oli, mutta tässä vaiheessa en kommentoi. Hoidan asian kahden kesken.

2. Ei loukattu kenenkään tilaa. Oltiin yhdessä ihan lähekkäin. Natalia halusi vaan nähdä, miltä Suomi näyttää ilmasta käsin. Koukkasin vähän retiltä ja nyt Natalia on ollut minulle oikein kiltti.

3. Meidän kartoissa Suomi kuuluu kotimaahan. Eihän kotimaan lennoilla voi loukata ilmatilaa. Eikös se ole ihan selvä juttu.

4. Kerosiini alkoi olla lopussa joten ajattelin poiketa Helsinki-Vantaalla tankkaamassa. Sitten alkoi tulla noottia ja jotain paikallisia koneita tuli kurkistelemaan. Päätettiin yrittää selvitä kotiin ilman tankkausta.

5. Shiis Pavel täytti neljäkymmmentä ja meillä oli juhlat. Tarjoilut oli shillä tavoin hyvät, että nautimme hieman vod... menovettä. Ei shiinä shen kummempaa tapahtunut. Reitillä pyshyttiin ja shillä selvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti