torstai 29. marraskuuta 2012

Parhaat ja huonoimmat autot

Vakuutusyhtiö Warrant Direct on listannut parhaimpia ja huonoimpia autoja. Heille tietysti tärkeä tieto on huonot autot, koska vakuutusyhtiö katselee ongelmia. Eikä pelkästään katsele vaan maksaa korvauksia.

Huonoimmat autot ovat Audi, BMW, Mersu, Bentley ja Porsche. Itse asiassa hyvä ja helpottava tieto meille tavallisille ihmisille. Ne, joilla on varaa ostaa tällaisia autoja, on varmasti varaa maksaa myös vakuutusmaksuja tai korjauksia. Ikävä asia on se, että ilmeisesti me,suuri tavisten lauma, maksamme vakuutusmaksuilla näiden huonojen autojen kulut.

Hyvät autot tulevat idästä: Mitsubishi, Vauxhall (mikä ? eikös tämä brittikärry ole jo naftaliinissa ?), Suzuki, Toyota, Volvo, Mazda. Köyhä kansa ajaa siis hyvillä ja luotettavilla autoilla. Me tavikset ajelemme hyvillä ja kestävillä autoilla ja maksamme kiltisti autovakuutusmaksumme. Se on myös vakuutusyhtiöiden mieleen, jotka joutuvat keräämään meiltä rahat huonojen autojen kustannuksiin.

No, mitä tästä opimme : Köyhällä ei ole varaa huonoihin autoihin. Eipä niin.
Toisaalta varakkaat ihmiset vetävät tässäkin asiassa lopulta pidemmän korren. On se niin väärin.

Herää kysymys.
Mielikuva Audeista ja Bemareista on siis väärä. Onko tämä koko juttu hämäystä ? Olisiko tässä sittenkin takana aito salaliittoteoria, jolla yksinkertaisia mattimeikäläisiä jymäytetään ?

Siitä ja monesta muusta blogimme seuraavissa numeroissa. Keep in touch !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti