lauantai 22. lokakuuta 2011

Lost in music

Paapassa Maija Moisio ja Antti Lainas. Artturissa Vuk.

Maija Moisio on uusi, nuori tuttavuus. Hän esiintyi rockbandin solistina. Omia biisejä kuultiin ja niissä on paljon itua. Omat sanoitukset tekevät biiseistä henkilökohtaisia. Maija oli raikas. Vielä kuitenkin jokin puuttuu. Tulee mieleen Haloo Helsinki muutamia vuosia sitten.

Kemin poika Antti Lainas on tropaduurimainen poppari. Hän ei oikein istu mihonkään kategoriaan ja se onkin Antin vahvuus. Kuitenkin rento ja rehellinen esiintyminen saattaa jättää miehen kapakkalaulajan tasolle. Säestäjänä pianisti-urkuri on onnistunut, mutta vielä jotain puuttuu.

Artturissa vietettiin Viron markkinapäivää. Kun pippalot olivat ohi väki siirtyi tien toiselle puolelle yo-talolle Rockadillon 40-vuotisjuhliin. Siellä oli luvassa willeä ja Värttinää. Mutta Artturissa oli tulevaisuus. Vuk on suomalais-amerikkalainen laulajatar. Musiikki on jonkilaista nykyetnoa, mutta kovasti laulajattaren näköistä. Hänestä kuullaan vielä, erityisesti kansainvälisillä estradeilla. Tässä on taas hyvä musiikillinen vientituote. Tämä on valmista kamaa. Pankaa nomi mieleen. Kyse ei siis ole bändistä vaan laulajattaresta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti