sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kotikatu lopetetaan

Kaikkien suomalaisten rakastama TV-sarja lopetetaan. Kotiladun näyttelijät ovat menneet lakkoon ja samoin katselijat. TV pysyy suljettuna ellei sarjaa jatketa. Netissä on kerätty valtaisa nimilista Ylen hallintoneuvostolle, joka on paennut Caymansaarille miettimään asiaa.
Näyttelijäliitto on päättänyt italialaisesta lakosta kaikissa Supmen teattereissa. Näyttelijät sanovat esityksissä vain joka toisen sanan. TV:n katsojaluvut ovat romantaneet. Tai siis Ylen. Viimeisessä mittauksessa Yleä seurasi enää kaksikymmentä katselijaa ja hekin olivat unessa. Kotikadun näyttelijät ovat pyytäneet presidentin apua surkeassa tilanteessa. Aake Kalliala olisi halunnut olla Kotikadulla eläkepäiviinsä asti. Moni muu näyttelijä on valmis työskentelemään kotikadulla puolella palkalla. Ylen johdosta vakuutetaan, ettei kyse ole taloudellisista syistä. Ei myöskään katsojaluvuista. Kyse on Ylen uudistamisesta. Kotikadun katsojista puolet on vanhainkodissa ja loput pitävät telkkua auki koko päivän. Jännityksellä odotetaan pystyykö kukaan ratkaisemaan tätä ristiriitaa. Eduskunnassa seitsemän kansanedestajaa kannattaa kuolemantuomiota, mutta 150 kansanesustajaa kannattaa Kotikadun jatkamista. Valtakunnansovittelija on keskeyttänyt metallin lakon sovittelun ja muuttanut Kotikadulle. VR on luvannut kulkea aikataulussa, mikäli junasuorittajat saavat nähdä ohjelmaa jatkossakin. Alkon myyjät lupaavat punkkua puoleen hintaan jos ohjelma jatkuu. Tuntuu, että koko maa on sekaisin Kotikadun lopettamisesta.

Salainen Ylen muistio paljastaa, että kaikki liikenevät voimavarat on satsattu Moska-sarjaan sitä katsoo nimittäin viisi ihmistä enemmän. Ratkaisuksi on esitetty lupamaksujen korottamista viidelläkympillä. Sillä saahaan hallintoneuvosto pysymään Suomessa ja maksamaan kaikille näyttelijöille eläkkeet.

Nuoremman väen parissa kysellään, mistä sarjasta on kysymys. Itsekin jouduin kysymään netistä suosikkisarjan ohjelma-aikaa. Sainkin pian kolme vastausta. Aikuisviihde Tulee kuulemma lauantaina puolenyönaikaan vitoselta. Seuraava tiesi kertoa ohjelman tulevan arkisin iltapäivällä kahdelta. Kolmas sanoi ohjelman tulevan sunnuntai-aamuna kymmeneltä ? Eikös silloin tule jonkinlainen muu palvelus ?

Pitänee varmaan katsoa, mistä tässä on kysymys ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti