sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Whitney Houston

Laulajatar Whitney Houstonin kerrotaan kuolleen hotellissa Beverly Hillssissä. Tämä valovoimainen popsoultähti on kamppaillut pahaa huumeriippuvuutta vastaan. Kuolinsyytä ei ole kerrottu, mutta netissä arvellaan kuolinsyyksi huumeiden käyttö. I will always love you, Saving all my love for you ja I wanna dance with somebody ovat olleet Houstonin tunnetuinpia hittejä. Näyttelijänäkin menestynyt Houston oli kuollessaan 48-vuotias.

4 kommenttia:

  1. Mitä haaskausta, kuolla parhaimmassa iässä. Niin paljon vielä kaikkea mahdollista ja yllättävää elämällä tarjottavanaan. Jotkut kirjoittavat oman legendaarisen ja karsimaattisen tarinansa omalla kehollaan ja verellään. Niinpä niin... Hyvä ikä silti tuo 48.

    VastaaPoista
  2. Niin, onko se valtavan menestyksen ja onnistumisen toinen puoli? Ihmisten elämässä on juhlan lisäksi myös arki. Monet huippuartistit ovat kokeneet samanlaisen karun kohtalon. Vai onko julkisuus niin piinaavaa, ettei sitä kestä ilman stimuloivia aineita ? Vai onko yksityiselämä niin kovaa ?
    Tuhannen taalan kysymys: onko menestys sen arvoista ?

    VastaaPoista
  3. Syvällistä!
    Mikä on kenellekin arvokasta? Joskus monesta asiasta maksaakin kovan hinnan. Eikös?

    Kuinka se tahtookin olla niin, että rahan kääntöpuolen arvoista yleensä joutuu maksamaan. Ikävää, että silloin usein menetetään korvaamaton ihmiselämän arvo.

    VastaaPoista
  4. Käykö siinä niin, että kovan menestyksen myötä, artisti alkaa menettämään omaa todellista persoonaansa. Ja se ajaa hakoteille. Toisaalta, onhan näitä menestyneitä vanhoja tähtiä Rollareista Fogertyyn ja Marianne Faithfullkin on hengissä.

    VastaaPoista