tiistai 7. helmikuuta 2012

Voipuoli

Tutkijoita on iät ajat kiinnostanut merkillinen tutkittava kummallisuus. Miksi voileipä putoaa maahan voipuoli alaspäin ? Selityksiä on saatu kassikaupalla, mutta viimeisen päälle selvyyttä asiaan ei ole löydetty. Tutkivan journalistiikan osastomme esittääkin, että eri vuodenaikaan käytetään erilaista selitystä. Tässä parhaita paloja:

1) Maan vetovoima vetää enemmän voipuolta kuin voitelematon puolta.

2) Kuun vetovoima vaikuttaa nesteisiin (vrt. nousuvesi-laskuvesi). Voi on alunperin maitoa, joten vaikka se on aika jäykkää sitä voidaan pitää nesteenä.

3) Voileipä suuttuu toheloinnista ja Haluaa kostaa. Kuivasta puolesta ei tule niin paljon lisähommaa ja vahinkoa kuin voidellusta puolesta.

4) Voi rakastaa lattiaa. Salainen suhde paljastuu aniharvoi ja ainoastaan tarkkakorvainen henkilö voi kuulla lattian ja voin kiihkeän ja intiimin kohtaamisen. Kuinka kauan suhdetta on jatkunut, sitä ei ole käsitystä ? Lattioita on ollut satoja vuosia, mutta voileipä keksittiin vasta veitsen keksimisen jälkeen.

5) Leipä kääntää voidellun puolen, jottei siihen sattuisi törmäys lattiaan niin kovasti. Voi on hyvä jähmeä pehmuste ja vaimentaa iskua merkittävästi. Mikäli leivän päällä on voin lisäksi majoneesia, juustoa, kinkkua, lauantaimakkaraa, maksamakkaraa, paistettukananmuna, viipaloitu keitetty (10 min.)kanamuna anjoviksen kera, metwurstiviipaleita, ohuen ohuita broileriviipaleita (150g, Atrian pakkauksessa, hinta 2,45 €) tuorekurkkua, suolakurkkua, tomaattia, paprikaa, mätitahnaa, leipä ei tunne juurikaan tärähdystä eikä leivälle tule välitöntä hengenvaaraa. Mutta mikäli leipällä on vain kaksi em. lisäkkeistä, hengenvaara tai pysyvä vaurio on todennäköistä.

6) Keittiöliikennevirasto ehdottaa, että voileiville säädetään kypäräpakko. Näin vältytään leipien hukkakäytöltä ja lattioitakaan ei tarvitse vahata keittiössä joka viikonloppu. Moni perhe kokee onnen hetkiä ja löytävät toisensa. Perheriidat vähenevät tai loppuvat kokonaan.


7) Kyse on uskonasiasta. Amerikasta käynnistynyt Butteristien lahko uskoo korkeamman voiman vaikuttava putoamispuoleen. Henget puhuvat meille ja antavat ohjeita tulevaa elämää varten. Rahalahtoitukset lahkon pankkitilille (tilitiedot leivän voitelemattomalla puolella)

8) Totuus on toisenlainen. Leipä putoaa voitelemattomalle puolelle, koska niin vaan tapahtuu. Kyse on kaupunkilegendasta, jossa asiat ovat kääntyneet päälaelleen. Kokeile itse ! Voitele leipä ja pudota se lattiale. Koira nappasee sen heti, etkä edes huomaa pudottaneesi mitään.

2 kommenttia:

  1. Olen kanssasi samaa mieltä. Eniten minua viehätti numero 5. Aina tarvitaan pehmennystä. Mitä enemmän lisukkeita sen parempi. Ainakin leivän nautiskelijalle. Ja leivän pehmennykselle sen pudotessa. Toisaalta koira teoria oli ok. Samalla tulee koira ruokituksi ja lattiat pysyvät puhtaina.

    VastaaPoista
  2. Ratkaisuna on siirtyä kolmioleipiin. Niissähän on kuiva selkä molemmilla puolin.

    VastaaPoista