keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Apulanta

Iltapäivälehdet epäilevät Apulannan hajoavan pressanvaalien takia. Toni Wirtanen on kiukustunut Sipe Santapukille. Sipe on liittynyt näkyvästi Niinistön joukkoihin. Toni ei halua bändiä yhdistettävän Niinistöön. Ei myöskään Haavistoon.

Kriisi on selvä. Ainakin ensi sunnuntaihin saakka. Sen jälkeen tilanne onkin kaikkea muuta. Jos Niinistö valitaan presidentiksi, Apulannasta voisi tulla pressan hoviyhtye. Toisaalta Apulanta on jo suhteellisen itseellinen ilmiö ilman pressaakin.

Rankat juorut ovat alkaneet kiertää ympäri maata. Onko bändi menossa konkurssiin ja Sipe yrittää pelastaa mitä pelastettavissa on ? Pystyvätkö Toni ja Sipe sopimaan erimielisyytensä ennen seuraavaa keikkaa ? Onko valtakunnansovittelija mtekemässä välitysesitystä? Pitäisikö pressanvaalit siirtää pidettäväksi myöhemmin keväällä ? Pitäisikö Apulannan uudeksi nimeksi tulla Apupressa ? Jakautuvatko Apulannan fanit pysyvästi niinistöläisiin ja haavistolaisiin koulukuntiin. Jos Wirtanen jättää bändin, tuleeko Niinistö tilalle ? Tuleeko Apulanta mukaan pressan ensimmäiselle valtiovielailulle ? Saako Sipe ministerin paikan ? Rakentaako Niinistö pressana kesäasunnon Heinolaan ?

Vaikeita kysymyksiä, mutta toivottavasti saamme pian selvyyttä kutkuttavaan ongelmaan. Ainakin Apulannan levymyynti on kääntynyt jyrkkään.... ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti