lauantai 26. toukokuuta 2012

Eevan Colamarinadi

Olin viinonloppuna Kouvolassa. Eeva grillasi parsaa, lihaa ja makkaraa. Possunliha maistuu erilaiselta. Tässä Eevan hauska, räväkkä ja maukas marinadi lihalle. Sopii kanan, possun, suikalelihan tai häränpihvin kaveriksi. (Nuoret saattavat saada kimmokkeita ruoanlaittoon.) Sekoitetaan desi cokista, puoli desiä öljyä, 2 ruokalusikallista hunajaa, 1 teelusikallinen kanelia, 2 teelusikallista jauhettua korianteria, 1 teelusikallinen chilijauhetta ja kaksi valkosipulin kynttä hienonnettuna. Kaada marinadi lihojen päälle. Anna maistua yön yli jääkaapissa. Marinadi murentaa lihaan pehmeäksi ja maku on hieman erillainen, mutta tyylikkäällä tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti