tiistai 7. syyskuuta 2010

Tappajamehiläinen

Pieni uutinen kertoo Etelä-Suomeen muuttaneesta uudesta mehiläislajista, tappajamehiläisestä. Se on tosin muuttunut vaisuhkoksi "tappajamehiläiseksi". Liekö seurausta kovasta pakkasesta vai mistä ? Syy muuttoon on ilmastonmuutos. Luojan kiitos ilmastonmuutoksen, sen piikkiin voidaan laittaa melkein kaikki pulmat.

Aiemmin meillä ei ole ollut juurikaan tappaja- etuliiteisiä eläimiä. Toki hevoset, lehmät ja kanat ovat vaarallisia ja ihmisiä on kuollut niiden seurassa, mutta niiden nimeen ei olla liitetty tappajaliitettä. Ainoastaan elokuvateattereiden ja nykyisin TV:n kestosuosikki Tappajahai ja sen sukulaiset I, II, III jne ovat viihtyneet meillä.

Koska ilmastonmuutos ei jää tähän, on selvää, että tappajaelukoita alkaa ilmetä yhä enemmän.
Venäjältä tulee tappajasusi, tappajahirvi ja tappajahirvikärpänen, tappajasampi (mahassaan tappajamätiä). Ruotsi hygienisoitiin jo puoli vuosisataa sitten, mutta sieltäkin tulee tappajarusakko (ruotsinlaivalla salamatkustajana) ja kuolleen näköinen tappajalihapulla. Erittäin vaarallinen laji. Norjasta tappajalohi. Tanskasta tappajasika, jota syötyään ihminen tukehtuu suolitulehdukseen (kehitetty Atrian tuella). Sitten tietysti lampaat (uudestaseelannista), sillit, tonnikalat, simpukat, saksanhirvet, pähkinät, banaanit ja mitä niitä nyt onkaan. Ilmastonmuutoksen takia. Ne ovat kuitenkin vaarallisia.

Hyvä puoli tässä on se, että kaikki muuttuvat vaisuiksi "tappajaeläimiksi" Suomessa. Kas kun meillä on pakkasta. Ja jos ei ole, on parasta itse muuttaa etelään pakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti