keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Videotuomarit


Olen toisinajattelija. En kannata jalkapalloon videokuvia. Kannatan tuomarivääryyksiä. perusteluja: Elämä on täynnä virheitä. Elämä on täynnä epäoikeudenmukaisuutta. Inhimillisyys karsitaan pois. Draama karsitaan pois. Mistä nytkin puhuttaisiin, jos videotuomari antaisi oikeudenmukaisen (?)ratkaisun. Jalkapalloon tarvitaan draamaa, kiistelyä, tunteita.
Hakametsässä oikein haukotuttaa, kun tuomari tarkastaa jääkiekon osumaa. Siinä ehtii miettimään työpäivän asioita, soittamaan vaimolle tai käydä ostamassa mustaa. Ei. Ei missään nimessä tällaista fudikseen. Kuka muistaisi Maradonaa ellei hänellä olisi sattunut olemaan jumalan käsi. Mitä sitten jos joku joukkue kärsii vääryyttä. Eikös tämä ole urheilua, viihdettä ja kulttuuria. Virheet luovat ihmisen ja ihminen luo virheet. Eläköön inhimillisyys !

1 kommentti:

  1. Pakko olla samaa mieltä lukuunottamatta näyttelemistä. Se ei mielestäni kuulu millään tavalla fudikseen ja pitäisi karsia pois ja siihen tahtoisin erillisen komission antamaan rangaistuksia jälkikäteen. Pelaajilta kuukauden palkka pois ja päälle vielä parin peli rangaistus niin jäis turhat näyttelyt pois.

    Jalkapallossa kuuluu olla sitä draamaa mitä nuo paitsio maalit, käsi maalit ja virheellisesti arviodut "ei maalit" tuo tullessaan.. saapahan lehdetkin jotain kirjoitettavaa ja reportterit makkaraa leivän päälle :)

    Ei videotarkastuksia paitsioihin eikä maaleihin mutta jälkikäteen annettavat tuomiot näyttelemisestä ehdottomasti kyllä.

    VastaaPoista